Julmarknad på Hallsbergs Gård söndagen den 2 december kl 11 – 16

Vår julmarknad arrangeras traditionsenligt på Hallsbergs Gård söndagen den 2 december kl 11 – 16.

Välkomna till Hallsbergs Gård på Ryadalsvägen i Heinge utanför Lövestad.

Vi har julpyntat på gammaldags vis i familjen Nilssons hem. I köket serveras glögg från Sövde musteri och pepparkakor. Försäljning av bröd från Olof Viktors i Glemminge och charkuterier från Tolånga 17 samt äppelmust från Sövde musteri.

Vitaby Kyrkby mejeri säljer mjölkprodukter. Åsgårds gårdsbutik säljer lammprodukter. Elsie Larsson säljer bl a havtornssylt. Istvan Nadj säljer egen honung.

Monica Paulsson och Mona Sjögren säljer dekorativa klot m m. Hemstöpta ljus, bl a grenljus säljes. Elisabeth Håkansson säljer egentillverkad och handmålad träslöjd. Gunnel Persson säljer eget pärlbroderi. Lisa Johansson säljer hantverk av återbruk. Catharina Brorman visar upp sina alpackor samt har försäljning av alpackagarn m m. Bente Timmerman säljer dörrkransar och annat julpynt. Ullica säljer bl a handgjorda vättar. Ciile säljer handgjorda tvålar och ringblomssalva m m. Lions säljer julkärvar. Birgitta säljer sina handgjorda dörrkransar. Sonja Olofsson säljer sin bokkonst. Torpets konsthantverk säljer halmslöjd och målade korgar.

Bo Lif från Brösarp säljer alster av gammal svepteknik och rotslöjd. Försäljning av hembygdsföreningens årsböcker, enrisbuketter, ormhassel, malörtskvistar och hemsnickrade fågelholkar m m. Loppis med skänkta alster.

Korvförsäljning och lotterier. Kaffe serveras med hembakade kakor. Ni kan betala med swish; nummer 1231658822.
Utställningslokalerna är uppvärmda. Fritt inträde och fri parkering.

Med reservation för sena ändringar

Välkomna önskar Färs Härads Hembygdsförening

*